Gå till huvudinnehållet

Styrelse

Bibu är ett aktiebolag och ägs gemensamt av Svenska ASSITEJ och Teatercentrum som tillsammans bildade Bibu - nationell scenkonstbiennal för barn och unga AB. I styrelsen sitter bland annat representanter från de båda grundande organisationerna. Bibu AB:s ordförande är extern och sedan april 2019 har Måns Lagerlöf ordförandeposten. 

Övriga ledamöter: Catharina Bergil (Oberoende), Niklas Malmcrona (ASSITEJ), Lovisa Pihl (Teatercentrum), Jonas Robin (ASSITEJ) och Theodor Ryan (Teatercentrum).
Styrelsesuppleanter: Lars Dahlquist (Teatercentrum) och Michael Cocke (ASSITEJ).

Den praktiska planeringen och genomförandet av biennalerna sköts av ett kansli som har sitt kontor i Helsingborg. Arbetet leds av Verksamhetsledare Tanja Mangalanayagam och Liselotte Lindahl.

Styrelsemedlemmar

Måns Lagerlöf porträtt
Styrelseordförande
Styrelseledamot
Ett foto av Niclas Malmcrona
Styrelseledamot
Styrelseledamot
ett foto av Lovisa Pihl
Styrelseledamot
Porträtt av Theodor, man, ljus hy med långt mörkt hår och svart tröja.
Styrelseledamot
Ett foto av Lars Dahlquist.
Styrelsesuppleant
Ett foto av Michael Cocke
Styrelsesuppleant

Om Bibus ägare

Svenska ASSITEJ är den svenska grenen av det internationella nätverket ASSITEJ International. Nätverket omfattar ett 80-tal länder världen över och arbetar med och för barns och ungdomars rätt till god scenkonst i alla dess former. Läs mer om Svenska ASSITEJ

Teatercentrum är en bransch-och arbetsgivarorganisation för fri professionell scenkonst. Teatercentrum samlar idag nära 100 fria teatrar som genomför över 10 000 föreställningar för mer än runt 700 000 personer varje år. Läs mer om Teatercentrum

Invigning bibu 2024 med kulturminister Parisa Liljestrand och två av konferenciererna; Måns Lagerlöf och Gabriel El-Hallah.