Gå till huvudinnehållet

Producentfrukost

Sedan några år tillbaka har producenterna i Skåne träffats med jämna mellanrum. Mötena består av frukost, en tom dagordning och möjlighet att ses. Producenter från såväl det fria scenkonstlivet som institutionerna, de främjande organisationerna och scenkonstutbildningarna som de som jobbar mot barn/unga eller vuxna, de som arbetar med såväl dans, cirkus som teater eller andra scenkonstformer är varmt välkomna!  

Det handlar om att bygga nätverk och lära känna andra som jobbar med liknande förutsättningar. 

På BIBU vill vi bjuda in alla er som jobbar i ett producentskap och som vill utöka sina nätverk, till en morgon med frukostmingel. I Skåne är det ingen som äger producentfrukosten utan vem som helst kan bjuda in när andan faller på. Vi vill gärna att metoden sprids på flera håll i Sverige. För erfarenhets- och kunskapsutbyte och kanske framförallt att bli medveten om alla kollegor som finns runtom i Sverige. Ett öppet samtal där ni som deltagare själv sätter agendan. 

Omvärldsbevakning, kulturpolitik och konstnärlig utveckling brukar dyka upp som samtalsämnen men även höjd på podieben och publikutvecklingsidéer. Det finns inga gränser!  

Kanske leder ett samtal fram till nya kontakter, nya ideér eller tips på nya spelplatser. Kanske leder ett samtal fram till ett konkret utbyte, ett nytt sammanhang eller en nystart för dig själv. De skånska scenkonstproducenterna gör gemensam sak och bjuder in till frukost!   

Smarriga mackor och gott kaffe, kom och mingla! 

Målgrupp: Alla som jobbar i ett producentskap och vill utöka sina nätverk  

Arrangör: Bastionen

Tid och plats

09:00 - 11:00